top of page
IMG_0328-preview.HEIC

Ervaar jij ook lage rugpijn?

Wil jij voorgoed van je lage rugpijn af?

Heb jij vaak last van lage rugpijn tijdens of na het sporten? Bijvoorbeeld bij het doen van deadlifts, buikspieroefeningen of bent over rows?

Voel je een zeurende pijn na lang zitten of staan? Of voel je je onderrug wanneer je je kind of iets zwaars van de grond tilt?

 

Wil jij ervaren hoe het is om pijnvrij, zwaarder te kunnen te trainen en in je dagelijkse leven geen last meer te hebben van vervelende pijn in je onderrug?

Je onderrug hoeft namelijk geen zwakke plek te blijven!

Wij hebben een programma ontwikkeld die kijkt naar waar jouw lage rugpijn vandaan komt en wat je eraan kunt doen.

Aan de hand van een paar korte tests kunnen wij zien hoe je beweegt en waaraan gewerkt moet worden. Door middel van een op maat gemaakt programma die je thuis of in de gym kunt uitvoeren, leer je beter te bewegen en werk je aan een sterker en pijnvrij lichaam. 

9 jaar

Ervaring als personal trainers

Persoonlijk

Echt persoonlijke aandacht voor jou

100%

Tevreden klanten

Bij Performance Studio Hoofddorp hebben we jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen op het gebied van fitness. In deze jaren hebben wij vele mensen geholpen beter te bewegen, sterker te worden en grotere prestaties neer te zetten.

Onze expertise:

  • Begeleiding op jouw niveau

  • Analyseren van bewegingspatronen

  • Opsporen van disbalansen, waardoor blessures voorkomen kunnen worden

  • Houding- en techniek verbetering

  • Overbrengen van kennis over spieren en bewegingen

WAT HOUDT ONS LAGE RUGPIJN PROGRAMMA IN?

Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een testprotocol met 5 korte tests. Aan de hand hiervan kunnen wij zien waaraan gewerkt moet worden op het gebied van kracht en mobiliteit.

Wij stellen een programma samen met oefeningen die voor jou essentieel zijn om blijvend van je lage rugpijn af te komen. Deze oefeningen kun je thuis uitvoeren (met minimale benodigdheden) of in de gym als aanvulling op je eigen training. 

Het programma wordt ingestuurd met duidelijke instructie video's en heldere uitleg over hoe je de oefeningen dient uit te voeren.

De duur van het programma is 8 weken.

Tijdens het programma vindt er elke 2 weken een online-check up plaats.

Hierbij kijken we naar de vooruitgang, kun je vragen stellen en kan je bepaalde oefeningen laten analyseren, zodat je zeker weet dat je ze goed uitvoert.

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

Door mijn kantoorbaan heb ik jaren lang met nekklachten gelopen, dagelijks pijn en kraken.

Dit werd helaas niet beter door het sporten bij een reguliere sportschool en soms zelfs erger na een training, omdat je bij een reguliere sportschool (meestal) geen begeleiding hebt. Sinds 5 maanden sport ik bij Performance Studio Hoofddorp waar je standaard begeleiding krijgt met trainingen. Sindsdien heb ik geen nek klachten meer en ook na trainingen heb ik nooit meer pijn gehad aan mijn nek.

 

Rianne 31 jaar

IK WIL VAN MIJN LAGE RUGPIJN AF

€89,-

INCL. BTW
bottom of page