top of page
IMG_0328-preview.HEIC

Wil je beginnen met sporten of ben je net begonnen?

Wil je meer energie hebben en trainen onder professionele begeleiding?

Voel jij je futloos, heb je weinig energie en voelen de dagelijkse dingen zwaar, maar vind je het moeilijk om de 1e stap te zetten naar een gym? Voelt de gym overweldigend en heb je het idee dat je aan een bepaalde standaard moet voldoen?

Je bent niet de enige! 

Grote gyms vol met apparaten en afgetrainde mensen kunnen nogal intimiderend zijn. Zeker wanneer je net begint met sporten en nog niet precies weet waar je moet beginnen of wat je moet doen. Ook als je rug-, knie-, of schouderklachten hebt, kan het spannend zijn om zonder de juiste kennis te beginnen met sporten uit angst dat je het juist erger maakt. 

Maar geen zorgen. Er is ook een andere manier om te starten met trainen, waar er gekeken wordt naar wat jij nodig hebt en wat past bij jouw niveau.

Bij Performance Studio Hoofddorp hebben we jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen op het gebied van fitness. In deze jaren hebben wij vele mensen geholpen beter te bewegen, sterker te worden en grotere prestaties neer te zetten.

Onze expertise:

  • Begeleiding op jouw niveau

  • Analyseren van bewegingspatronen

  • Opsporen van disbalansen, waardoor blessures voorkomen kunnen worden

  • Houding- en techniek verbetering

  • Overbrengen van kennis over spieren en bewegingen

9 jaar

Ervaring als personal trainers

Persoonlijk

Echt persoonlijke aandacht voor jou

100%

Tevreden klanten

HOE WIJ JOU HELPEN

Wanneer je bij ons start, zullen we beginnen met het creëren van een sterke basis. Dit doen we door je bekend te maken met de fundamentele bewegingen van fitness en vertrouwen te creëren in je lichaam en wat het kan.

We beginnen met een full body assessment, waarbij we kijken naar bewegingspatronen, disbalansen en eventuele blessures. Aan de hand van deze informatie werken we iedere sessie aan een sterker en meer gebalanceerd lichaam. Dit zorgt voor meer energie in je dagelijkse leven.

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

Door mijn kantoorbaan heb ik jaren lang met nekklachten gelopen, dagelijks pijn en kraken.

Dit werd helaas niet beter door het sporten bij een reguliere sportschool en soms zelfs erger na een training, omdat je bij een reguliere sportschool (meestal) geen begeleiding hebt. Sinds 5 maanden sport ik bij Performance Studio Hoofddorp waar je standaard begeleiding krijgt met trainingen. Sindsdien heb ik geen nek klachten meer en ook na trainingen heb ik nooit meer pijn gehad aan mijn nek.

 

Rianne 31 jaar

KIES WAT BIJ JOU PAST

Klik op één van de drie blokken hieronder om je keuze te maken

€60,- PER UUR

Afname vanaf 10 lessen

€40,- PER UUR P.P.

Afname vanaf 10 lessen

€15,- PER LOSSE LES 

10-RITTENKAART €120,-

100m2

Prive studio en functionele trainingsruimte

Flexibel

Wij werken niet met vaste contracten, dus je zit nergens aan vast.

Makkelijk bereikbaar

Dicht gelegen aan de snelweg en het treinstation. Slechts 15 minuten rijden vanuit Amsterdam.

bottom of page